Ούγγρος φίλαθλος του Άρη στο «Αλεξάνδρειο»! (pics)

Ούγγρος φίλαθλος του Άρη στο «Αλεξάνδρειο»! (pics)

Gazzetta team
Ούγγρος φίλαθλος του Άρη στο «Αλεξάνδρειο»! (pics)

bet365

Ένας Ούγγρος φίλος του Άρη που βρίσκονταν στη Χαλκιδική για διακοπές, επισκέφθηκε την προπόνηση των «κιτρίνων» στο «Αλεξάνδρειο»!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο λόγος για τον Βίκτορ Νάγκι, για τον οποίο η ΚΑΕ Άρης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φίλος της ομάδας μας από τη Βουδαπέστη, επισκέφτηκε σήμερα (21/08) το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις διακοπές του στη Χαλκιδική, προκειμένου να βρεθεί στην έδρα της ομάδας, την οποία αγαπά και θαυμάζει. Δεν έχασε μάλιστα την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παίκτες του ΑΡΗ, μεταξύ των οποίων και ο Lucky Jones.

Ο Ούγγρος φίλος του μπάσκετ και του ΑΡΗ έχει δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με την ονομασία «ARIS B.C. Hungarian Fan Club», ενώ στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012 είχε παρακολουθήσει δια ζώσης εντός έδρας φιλικό παιχνίδι των «κίτρινων», στο πλαίσιο του τουρνουά «Μαυροσκούφεια», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θεσσαλονίκης.

Το μικρόβιο της ….τρέλας για τον ΑΡΗ του το μετέδωσε ο φίλος του, επίσης Ούγγρος, László Vörös, ο οποίος μάλιστα την περασμένη χρονιά ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας μας. «Μου είχε δείξει πριν από χρόνια κάποια βίντεο στο διαδίκτυο με τα χιλιάδες χαρτάκια που πετούν οι φίλοι του ΑΡΗ στην έναρξη των αγώνων και μου είχε προκαλέσει τρομερή εντύπωση η εκπληκτική ατμόσφαιρα, την οποία δημιουργούν, εδώ σ’ αυτό το γήπεδο. Λάτρεψα τον ΑΡΗ και από τότε είμαι οπαδός του, παρακολουθώντας την πορεία του και τα παιχνίδια του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Viktor Nagy, μιλώντας στο www.arisbc.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Vörös για επαγγελματικούς λόγους κάνει συχνά το δρομολόγιο Βουδαπέστη-Θεσσαλονίκη και το αντίθετο και όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, δίνει το «παρών» στο «Nick Galis Hall».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα