Έκαναν... σεφτέ οι ίδιοι στα διαρκείας του Κολοσσού

Έκαναν... σεφτέ οι ίδιοι στα διαρκείας του Κολοσσού

Gazzetta team
Έκαναν... σεφτέ οι ίδιοι στα διαρκείας του Κολοσσού

bet365

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ίδιος άνθρωπος έσπευσε να αγοράσει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας του Κολοσσού Ρόδου ενόψει της νέας χρονιάς.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο κ. Πάχος Φιλήρατος ήταν πιστός στο ραντεβού του με τον Κολοσσό H Hotels, αγοράζοντας το πρώτο διαρκείας για τη σεζόν 2018-19!

Ο κ. Φιλήρατος είναι φανατικός φίλος των «θαλασσί» και τους στηρίζει εμπράκτως από το 1998, ενώ προτρέπει τους φιλάθλους να πράξουν κάτι ανάλογο με εκείνον, τόσο για το καλό του Κολοσσού, όσο και για το καλό της Ρόδου.

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Κώστας, Μόσχος Μοσχηδιού και Γιώργος Δημητραδιού, οι οποίοι έσπευσαν κι εκείνοι να κατοχυρώσουν τη θέση τους στο Βενετόκλειο για ακόμα μία χρονιά.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η στήριξη του κόσμου, κρατάει την ομάδα ψηλά και δυνατά και γι’ αυτό το λόγο, διατηρεί και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά οι τιμές καρτών διαρκείας:

VIP: 300€

ΘΥΡΑ 1: 200€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 100€

ΘΥΡΑ 2 - ΘΥΡΑ 4: 130€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 70€

ΘΥΡΑ 1 ΠΕΤΑΛΟ - ΘΥΡΑ 5: 100€ - Παιδικό μέχρι 14 ετών: 50€

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας από τα γραφεία της KΑΕ στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 14:00, τηλ 22410 22261, [email protected] καθώς και μέσω του viva.gr επιδεικνύοντας τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό διαβατηρίου.

Η έκδοση κάρτας διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Επίσης, η διοίκηση της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels παρέχει έκπτωση για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών. Η κράτηση και αγορά για την συγκεκριμένη κατηγορία, γίνεται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΚΑΕ (στην οδό Πλατεία Βρούχου 1, Δευτέρα - Παρασκευή από 10:00 έως 14:00, τηλ 22410 22261, [email protected]) και για συγκεκριμένες θέσεις στο γήπεδο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα