Τόμας: «Χαίρομαι που πλέον θα είμαι στη... σωστή πλευρά του ΟΑΚΑ!» (pics)

Τόμας: «Χαίρομαι που πλέον θα είμαι στη... σωστή πλευρά του ΟΑΚΑ!» (pics)

Gazzetta team
Τόμας: «Χαίρομαι που πλέον θα είμαι στη... σωστή πλευρά του ΟΑΚΑ!» (pics)

bet365

Ο ΝτεΣόν Τόμας συνέχισε το πρωί της Δευτέρας (20/8) τον κύκλο των «πράσινων» αφίξεων, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει με την σειρά του την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Αμερικανός φόργουορντ λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους στόχους, τόσο του ίδιου, όσο και του Παναθηναϊκού.

Για τους στόχους και το Final 4: «Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη, να προσπαθεί να κερδίζει τρόπαια. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε Final 4 και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Είχαμε δουλέψει μαζί στην Μπαρτσελόνα και είναι ωραίο το συναίσθημα που θα με κοουτσάρει ξανά».

Για τη θέση που παίζει: «Ως παίκτης είναι χρήσιμο να μπορείς να αγωνιστείς σε δύο θέσεις και στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως «4», αφού στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται πολύ τα κοντά σχήματα. Βέβαια μπορώ να παίξω και στο «3» και είμαι σίγουρος πως ο κόουτς Πασκουάλ θα βρει τον τρόπο να με χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις».

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ: «Φυσικά. Είμαι ενθουσιασμένος και νομίζω παίζουμε και το πρώτο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι. Έχω έρθει με αρκετές ομάδες ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και πάντα ήταν θορυβώδες, αλλά πλέον χαίρομαι που θα είμαι στη σωστή πλευρά, των γηπεδούχων».

Η άφιξη του ΝτεΣόν Τόμας με τον φακό του Βαγγέλη Στόλη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα