Γουλιέλμος σε παίκτες: «Ματώστε τις φανέλες και θα γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη» (pics)

Γουλιέλμος σε παίκτες: «Ματώστε τις φανέλες και θα γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη» (pics)

Gazzetta team
Γουλιέλμος σε παίκτες: «Ματώστε τις φανέλες και θα γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη» (pics)

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης συναντήθηκε με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ στο μουσείο της ομάδας και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κάλλεν. Στη σύντομη ομιλία του ο Μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, αφού καλωσόρισε τα μέλη της ομάδας κι ευχήθηκε σε όλους καλή και πετυχημένη χρονιά, τόνισε τα εξής:

«Σας καλωσορίζουμε στο 'σπίτι' του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο 'σπίτι' του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του. Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρη που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας».

Και συνέχισε: «Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη».

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρακολούθησε στη συνέχεια μαζί με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ την προπόνηση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα