Βεζένκοβ: «Να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους» (vid)

Βεζένκοβ: «Να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους» (vid)

Βεζένκοβ: «Να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους» (vid)
Ο Σάσα Βεζένκοβ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» με μικρή καθυστέρηση από τη Σόφια και δήλωσε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν.

Μπορεί η Σόφια να είναι κοντινός προορισμός, ωστόσο ο νέος φόργουορντ του Ολυμπιακού ήρθε αργοπορημένος αφού η πτήση του καθυστέρησε περίπου 20 λεπτά.

Ο Σάσα Βεζένκοβ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε, «Είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα λημέρια πάνω κάτω. Είμαι καλά σωματικά και ψυχικά και περιμένω να πιάσουμε δουλειά. Θα ήθελα να κατακτήσουμε τίτλους, αλλά αυτό θα γίνει μέσα από την προετοιμασία και την δουλειά. Εύχομαι να είμαστε υγιείς. Η απόφασή μου ήταν εύκολη. Όταν ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός κι ένας προπονητής όπως ο Ντέιβνιτ Μπλατ σου δείξουν πόσο σε θέλουν τα πάντα είναι εύκολα.

Για τη συνύπαρξή του με τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση «4» ανέφερε, «ο Πρίντεζης είναι ένα από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη, έχω πολλά να μάθω και όχι μόνο από αυτόν. Από όλα τα παιδιά, από τον Σπανούλη τον Παπανικολάου. Όλους.

Για τους στόχους του... «θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω, στόχος μας και οι τρεις τίτλοι όμως δεν πρέπει να βιαστούμε και οφείλουμε να προχωρήσουμε μεθοδικά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα