Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο

Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Ράικος και ο συνεργάτης του, Γεώργος Κραββαρίτης, με επιστολή που έστειλαν στο gazzetta.gr, εξηγούν πως ενδιαφέρονται για τον Πανιώνιο και διαψεύδουν σενάρια που είδαν πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας.

Οι «κυανέρυθροι» διανύουν ένα διάστημα αβεβαιότητας, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ.

Ωστόσο, στο προσκήνιο ήρθε ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο οποίος μέσω επιστολής του, αναφέρεται στο όραμα και το πλάνο που έχει για το σύλλογο, ενώ διαψεύδει σενάρια που ήθελαν την ομάδα σε χέρια εφοπλιστή.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ράικο, φοροτεχνικό και ιδρυτή της εταιρείας KRS Financial Control (παροχή φορολογικών και λογιστικών υπηρεσιών), ο οποίος, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κραββαρίτη, έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Επειδή με κάποια δημοσιεύματα διαστρεβλώνεται η αλήθεια, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής.

H εταιρεία μου ( KRS )  έχει ξεκινήσει τον έλεγχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, για την ακρίβεια, περιμένουμε τα έγγραφα για να ξεκινήσει. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, ενημερωθήκαμε πριν μια εβδομάδα για την πώληση της ομάδας.

Έχω δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αγορά και διαχείριση της ομάδας, συμπαίκτης θα είναι στενός συνεργάτης μου, Γεώργιος Κραββαρίτης. Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ αλλά ούτε ο συνεργάτης μου είμαστε εφοπλιστές. Ότι η εταιρεία μας έχει πελάτες εφοπλιστές δεν σημαίνει πως θα συμμετέχουν στο εγχείρημα.

Είμαι ένας νέος επιχειρηματίας με όραμα που μόλις πέρασα από μια δύσκολη κατάσταση προσωπική υγείας και οι δύσκολες καταστάσεις με εξιτάρουν.

Έχουμε σχεδιάσει ένα πλάνο επιβίωσής και σταθερότητας για τον Πανιώνιο, αρκεί το budget να μπορούμε να το διαχειριστούμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι διαθέτουμε ομάδα όπου μπορεί να διαχειριστεί όλο το project.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Δ. Ράικος».

Best of internet