Εξετάσεις και «πρώτη» για τον ΠΑΟΚ

Εξετάσεις και «πρώτη» για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Εξετάσεις και «πρώτη» για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήδη κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας και μέσα στην εβδομάδα προβλέπονται οι πρώτες αφίξεις παικτών.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα(20/8) και με εξαίρεση τον Γιανίκ Μορέιρα ο οποίος καλείται να ξεπεράσει τη γραφειοκρατία λόγω της έκδοσης βίζας, οι υπόλοιποι υπολογίζονται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε σήμερα ότι… «Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» της ομάδας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συναντήθηκε σήμερα με το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας στο “PAOK Sports Arena” προκειμένου να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία.

Οι παίκτες θα περάσουν σε γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και από εργομετρικό έλεγχο, από την Πέμπτη (16/8) μέχρι το Σάββατο (18/8). Όσον αφορά τις αφίξεις, μπορεί ο Jordan Williams να είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι ο πρώτος ξένος που θα φτάσει στη χώρα μας, καθώς αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Πέμπτης (16/8, 20:30). Την ίδια μέρα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς γυμνάζεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του PAOK Sports Arena».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα