«Ξεχειλίζουμε από περηφάνια Στέφανε»! (pic)

«Ξεχειλίζουμε από περηφάνια Στέφανε»! (pic)

«Ξεχειλίζουμε από περηφάνια Στέφανε»! (pic)

bet365

O Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε την παγκόσμια αναγνώριση για τις εμφανίσεις του στο Rogers Cup και δέχτηκε στα συγχατηρήρια της ΚΑΕ Λαύριο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας τενίστας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση απέναντι στον Ράφα Ναδάλ όμως η πορεία του στο τουρνουά του χάρισε πολλά με κυριότερο, το νούμερο 15 στην παγκόσμια κατάταξη.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Λαύριο εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Τσιτσιπά, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό αθλητή κι έναν άνθρωπο με ιδανικά και πάθος.

«Μπράβο σου αγόρι μου! To ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν μέρες είχε γράψει στα social media: «Stay positive, work hard, make it happen» (μτφ. Να είσαι θετικός, να εργάζεσαι σκληρά, να το κάνεις να συμβεί) με τον ίδιο να το κάνει πράξη φτάνοντας στον τελικό του Rogers Cup και να παίζει -ανήμερα των 20ών γενεθλίων του- απέναντι στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης Rafael Nadal αλλά τελικά να «λυγίζει» παλεύοντας μέχρι τέλους!

Ξεχειλίζουμε από περηφάνια Στέφανε γιατί είσαι, εκτός από ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ αθλητής που θα αφήσει εποχή, ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση, αγνά ιδανικά και ΠΑΘΟΣ που δύσκολα συναντάμε σήμερα…»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα