Συνεργασία Λαρεντζάκη με τον Δήμο Κύθνου

Συνεργασία Λαρεντζάκη με τον Δήμο Κύθνου

Κάτια Πετροπούλου
Συνεργασία Λαρεντζάκη με τον Δήμο Κύθνου

bet365

Στο δρόμο που έχει... χαράξει ο Γιώργος Πρίντεζης με την ανάδειξη της Σύρου θέλει να πορευθεί και η ιδιαίτερη πατρίδα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Γι' αυτό και ο Αντιδήμαρχος Κύθνου, Γιώργος Ηλιού, είχε συνάντηση με τον παίκτη της ΑΕΚ, κι αφού συζήτησαν, συμφώνησαν να αρχίσουν μια συνεργασία στο πρότυπο που έχει αναπτύξει ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού με το «LG AegeanBall Festival».

Αναλυτικά:

«Χθες 9 Αυγούστου 2018 επισκέφθηκε το Δημαρχείο , ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Λαρεντζάκης Γιαννούλης. Ο κυθνιώτης αθλητής μετά το πέρας της συμμετοχής του στη α’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική μας Ομάδα βρίσκεται στην Κύθνο για ολιγοήμερες διακοπές κοντά στην οικογένεια του.

Στα πλαίσια αυτά, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Αντιδήμαρχου Κύθνου και Προέδρου της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου κ. Ηλιού Γιώργου , συναντήθηκαν στο Δημαρχείο και συζήτησαν για αρκετή ώρα ζητήματα που αφορούν τον αθλητισμό αλλά και γενικά την ανάπτυξη της Κύθνου.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στα αθλητικά δρώμενα του νησιού και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία του Α.Π.Σ. Κύθνου και για την υλοποίηση του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου .

Ο Αντιδήμαρχος Κύθνου αφού συνεχάρη τον διεθνή μπασκετμπολίστα για τις μεγάλες επιτυχίες και τη σπουδαία καριέρα που διανύει, έθεσε πρόταση συνεργασίας με το Δήμο σε ευρύτερο πλαίσιο στα πρότυπα της συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη με τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, ο οποίος αποτελεί και προσωπικό φίλο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη . Η πρόταση έγινε φυσικά δεκτή αφού είναι γνωστή η αγάπη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την Κύθνο. Τέλος, ο Αντιδήμαρχος προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στον διεθνή μπασκετμπολίστα.

Ο Δήμος Κύθνου αλλά και η όλη η θερμιώτικη κοινωνία συγχαίρει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη για την αθλητική του πορεία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες σε συλλογικό αλλά και σε επίπεδο Εθνικής Ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα