Χάρις: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία μου»

Χάρις: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία μου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Χάρις: «Η μεγαλύτερη ευκαιρία μου»

bet365

Ο Ραμόν Χάρις έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμφωνία του με τους «κίτρινους».

Ο Αμερικανός θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχικά χρονιά στην Basketleague έπειτα από την περσινή συνεργασία του με τον Κολοσσό Ρόδου. Λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Χάρις σημείωσε ότι «έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου ο κόουτς Αγγέλου, το ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και φυσικά η παράδοση που έχει η ομάδα. Ξέρω ότι θα δοκιμαστώ σε υψηλότερο επίπεδο, αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ. Δεν υπόσχομαι τίποτε περισσότερο από το ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτς».

Σε ερώτηση σχετικά με την υπόλοιπη ομάδα, απάντησε ότι… «γνωρίζω όλα τα παιδιά καθώς πέρυσι ήταν στο Πρωτάθλημα. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι, όλο το ρόστερ βρίσκεται εδώ κι έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε σύντομα χημεία».

Σχετικά με τον Άρη, απάντησε: «Γενικά ξέρω το περιβάλλον καθώς πέρυσι αντιμετώπισα τον Άρη και διαπίστωσα την αγάπη αλλά και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης από τους φιλάθλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα