Καμία κρούση του Πανιωνίου σε Φάνη Χριστοδούλου

Κάτια Πετροπούλου
Καμία κρούση του Πανιωνίου σε Φάνη Χριστοδούλου

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Φάνης Χριστοδούλου δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από τον Πανιώνιο, για να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Μπορεί στους «κυανέρυθρους» να υπήρχαν σκέψεις για την επιστροφή της «σημαίας» του συλλόγου στη... θέση της, αλλά κάτι τέτοιο πιθανώς δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Φάνης Χριστοδούλου δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση ή κρούση για να αναλάβει πόστο στην παλιά του ομάδα, η οποία περνά μια περίοδο αβεβαιότητας, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ.

Μάλιστα, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το '87 απόρησε με την ανάμειξη του ονόματός του στις διοικητικές ζυμώσεις των Νεοσμυρνιωτών.

Από την πλευρά του Πανιωνίου δεν υπήρξε καμία αντίδραση και δηλώθηκε «άγνοια» επί του θέματος.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, σε διοικητικό και ιδιοκτησιακό επίπεδο, και από την ΚΑΕ κανείς δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον ή κρούση στον Φάνη Χριστοδούλου για την επιστροφή του στην «Πλατεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα