Πανιώνιος: Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση Αλευρογιάννη

Κάτια Πετροπούλου
Πανιώνιος: Η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση Αλευρογιάννη

bet365

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης άφησε... σύξυλη την ΚΑΕ Πανιώνιος με την αποχώρησή του και με την νέα σεζόν να πλησιάζει, οι άνθρωποι της ομάδας «τρέχουν» να βρουν λύσεις στα θέματα που προέκυψαν.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ακόμη ένα καλοκαίρι των... Παθών ήρθε για τον Πανιώνιο.

Με το ρόστερ να έχει κλείσει σε σημαντικό βαθμό και άπαντες να πορεύονται ομαλά για την έναρξη της σεζόν, ο Σταύρος Αλευρογιάννης αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του πως «δεν μένω εκεί που αισθάνομαι ανεπιθύμητος».

Τα θέματα που έχουν να «τρέξουν» οι «κυανέρυθροι» είναι αρκετά και το πιο σημαντικό αφορά την οικονομική ρευστότητα στο ταμείο της ομάδας.

Πρώτο μέλημα ακόμη είναι να παραιτηθεί το υπάρχον Δ.Σ. και να γίνει Γενική Συνέλευση μετόχων, ώστε να εκλεγεί νέο, και ο πρόεδρος να είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα έχει και δικαίωμα υπογραφής.

Αυτός θα υπογράψει στη συνέχεια ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, στο οποίο θα σημειώνεται πως ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν θα επιβαρυνθεί από τα χρέη της ομάδας.

Επίσης, οι μετοχές του Αλευρογιάννη, τις οποίες παρέχει χωρίς κανένα αντίτιμο στον Ερασιτέχνη, μπορούν να μεταβιβαστούν τον Δεκέμβριο, όταν και θα «κλείσει» ένας χρόνος από την ίδρυση της ΚΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η Διοίκηση είναι σε αναζήτηση ενός ποσού των 50.000 ευρώ, προκειμένου η ομάδα να κινηθεί λίγο πιο... άνετα - πέρα από τα χορηγικά και τηλεοπτικά έσοδα που θα έχει ή όποια άλλη προσφορά δεχθεί από κάποιον.

Η τρέχουσα Διοίκηση ζήτησε από τον Αλευρογιάννη δύο φορές να συνεισφέρει ένα ποσό, για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας με την έναρξη της σεζόν, με την υπόσχεση πως αυτά τα χρήματα θα του επιστραφούν στα μέσα της σεζόν, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Όσον αφορά τα θετικά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα παραμείνει στη θέση και θα βάλει... πλάτη, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες σχεδιάζουν να επαναφέρουν στην ομάδα τον Φάνη Χριστοδούλου, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης των οπαδών.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα