Σκέψεις για... επιστροφή Χριστοδούλου στον Πανιώνιο!

Κάτια Πετροπούλου
Σκέψεις για... επιστροφή Χριστοδούλου στον Πανιώνιο!

bet365

Ο Πανιώνιος περνά ξανά ένα δύσκολο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του επιστρατεύουν κάθε τους δύναμη για να εντάξουν τον Φάνη Χριστοδούλου στην ομάδα.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

Οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να βάλουν την «σημαία» του συλλόγου στη θέση της, προκειμένου ο κόσμος της «Πλατείας» να συσπειρωθεί και πάλι, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ και όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Η σχέση λατρείας που υπάρχει ανάμεσα σε «κυανέρυθρους» και τον Φάνη Χριστοδούλου είναι αμοιβαία και γνωστή και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν πως ο «Μπέμπης» μπορεί να δώσει ελπίδα στις αντιξοότητες που συναντά και πάλι ο σύλλογος.

Βέβαια, αυτή η περίπτωση παρουσιάζει και τις δυσκολίες της, αφού ο παλαίμαχος παίκτης κατοικεί μόνιμα στην Πάρο και απέχει εδώ και χρόνια από τα μπασκετικά δρώμενα.

Μένει να δούμε τι θα γίνει, αφού δεν αποκλείεται η παλιά δόξα των «κυανέρυθρων» να... εκμηδενίσει τα χιλιόμετρα, για να βρίσκεται στο πλευρό τους έστω και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα