Ανανέωσε ο Γερομιχαλός στην Κύμη

Gazzetta team
Ανανέωσε ο Γερομιχαλός στην Κύμη

bet365

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός θα παραμείνει παίκτης της Κύμης η οποία ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «The Terminator – I’ll be back» έφτασε στη Vistabet.gr! (21+)

Η ανακοίνωση της Κύμης:

«Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Γερομιχαλό, ο οποίος θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο 24χρονος γκαρντ ήρθε στην Κύμη στην αρχή της περσινής αγωνιστικής περιόδου, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Α2 με τους Μαχητές Πεύκων. Παρότι ήταν η πρώτη του παρουσία στην Basket League, προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις της κατηγορίας και αποτέλεσε χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του κόουτς Καστρίτη. Με την παραμονή του Γερομιχαλού ο προπονητής της Κύμης έχει πλέον στην διάθεση του τρεις παίκτες στην θέση του play maker, καθώς είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές του Κάμφορ και του Πουλιανίτη. Παράλληλα, αυτή ήταν η τρίτη ανανέωση παίκτη της Κύμης το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Μητσιμπόνα και Μαργέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα