Ο Αγγέλου, το ρόστερ και ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Αγγέλου, το ρόστερ και ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Αγγέλου, το ρόστερ και ο Χαραλαμπόπουλος

bet365

Η απόκτηση του Γιώργου Αγγέλου μάλλον θα ολοκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, εκτός κι αν σημειωθεί ολική ανατροπή επί της υπόθεσης Χαραλαμπόπουλου.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο γιος του Βαγγέλη Αγγέλου εξασφάλισε την ελευθερία του από το Περιστέρι, ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τους «κίτρινους» και προβλέπετε να έχει βοηθητικό ρόλο στην περιφέρεια και κυρίως για την ενίσχυση του μακρινού σουτ. Μένει πλέον να φανεί αν αυτή η προσθήκη θα ολοκληρώσει τις κινήσεις καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε άλλη κίνηση. Αυτό το… μήνυμα βγαίνει τουλάχιστον από τον Άρη, παρότι παραμένει στην αγορά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Σκέψη υπήρχε κι ενδεχομένως να παραμένει (στο πίσω μέρος του μυαλού) για τον διεθνή φόργουορντ, αλλά αυτή η υπόθεση είναι περίπλοκη, συν τοις άλλοις, ουδέποτε βρέθηκε τρόπος επικοινωνίας με τον ίδιο τον αθλητή. Για την ακρίβεια, το πλαίσιο των συζητήσεων περιορίστηκε στις επαφές που είχαν με τον ατζέντη του τόσο ο Δημήτρης Γουλιέλμος όσο και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Το βασικό δεδομένο αυτής της υπόθεσης είναι η δέσμευση του παίκτη με τον Παναθηναϊκό, οι σκέψεις των «πράσινων» για το μέλλον του από τη στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ και φυσικά το ποσό άνω των 300.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του για την ερχόμενη σεζόν.

Λόγω αυτών, στον Άρη σημειώνουν ότι το ρόστερ έκλεισε, ωστόσο η πολιτική που ακολούθησαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μάλλον υποχρεώνει άπαντες να διατηρούν επιφυλάξεις.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα