Η ενημέρωση του Προμηθέα για τα εισιτήρια διαρκείας

Η ενημέρωση του Προμηθέα για τα εισιτήρια διαρκείας

Gazzetta team
Η ενημέρωση του Προμηθέα για τα εισιτήρια διαρκείας

bet365

Τα γραφεία του Προμηθέα θα είναι ανοικτά όλα τα Σάββατα του Αυγούστου από τις (10:00- 13:00) προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα για τα διαρκείας

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στην έντονη εκδήλωση ενδιαφέροντος των πατρινών φιλάθλων για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 και στην παράκληση αρκετών φίλων της ομάδας, ανακοινώνει πως τα γραφεία του Συλλόγου (Κανακάρη 136 - 5ος Όροφος, Πλατεία Γεωργίου), θα παραμείνουν ανοιχτά όλα τα Σάββατα του Αυγούστου από 10:00 ως 13:00. Υπενθυμίζουμε πως από την 1η Αυγούστου όλες οι αδιάθετες θέσεις στο γήπεδο είναι προς πώληση σε παλαιούς αλλά και νέους κατόχους, καθώς οι κρατήσεις που ίσχυαν ως 31 Ιουλίου έχουν πάψει να υφίστανται.

Όπως είναι γνωστό οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα στην κεντρική σάλα του Π.Ε.Α.Κ. «Δ. Τόφαλος» για το πρωτάθλημα και τα -off της Basket League, το Basketball Champions League, καθώς, βέβαια, και τυχόν εντός έδρας φιλικούς αγώνες ή αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας. Σύντομα, θ' ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας, που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θ' απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα