Ουίλιαμς-Γκος: «Σημαίνει πολλά ότι ήμουν ο πρώτος παίκτης που ήθελε ο κόουτς Μπλατ»

Ουίλιαμς-Γκος: «Σημαίνει πολλά ότι ήμουν ο πρώτος παίκτης που ήθελε ο κόουτς Μπλατ»

Gazzetta team
Ουίλιαμς-Γκος: «Σημαίνει πολλά ότι ήμουν ο πρώτος παίκτης που ήθελε ο κόουτς Μπλατ»
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για την απόφασή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και έκανε ειδική αναφορά στον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανός γκαρντ γύρισε τον χρόνο λίγες εβδομάδες πίσω, τότε που μιλούσε με πρώην συμπαίκτες του στο Γκονζάγκα και ρωτούσε για τον Ολυμπιακό...

«Τη μέρα που πήρα την απόφασή μου, μιλούσα στο τηλέφωνο με τους Κάιλ Ουίλτζερ (που έπαιξε πέρσι στον Ολυμπιακό), Κέβιν Πάνγκος που ήταν στη Ζάλγκιρις και με τον Τζέρεμι Πάργκο που έπαιξε για τον Ντέιβιντ Μπλατ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δηλαδή μιλούσα με τρία παιδιάπου είτε είχαν παίξει για την ομάδα, είτε που ήταν προπονητής τους» δήλωσε αρχικά στο SB Nation και πιο συγκεκριμένα στα θέματα που αφορούν το Γκονζάγκα και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη χρονιά προσπάθησε να με αποκτήσει μεσούσης της σεζόν. Ο κόουτς Μπλατ ήταν προπονητής στην Νταρουσάφακα και προσπάθησε να με φέρει στην ομάδα του τον Ιανουάριο από την Παρτίζαν. Βέβαια, δεν είχα κάποιο buy out κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ και η Παρτίζαν ήθελε να με κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν».

Επίσης, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, υπογράμμισε: «Μόλις ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ήμουν ο πρώτος παίκτης που πήρε τηλέφωνο και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Το να έχω προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ και ειδικά σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και να είμαι ο πρώτος παίκτης θέλει, πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα. Ο Ουίλτζερ μου είπε ότι η πόλη και ο τρόπος ζωής είναι υπέροχος, ενώ και το να παίζεις για τον Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι σπουδαία εμπειρία».

Μπορεί να βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού, βρίσκεται η άλλη άκρη του Ατλαντικού. Από τις μέρες της Παρτίζαν... «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ότι γνωρίζω πώς είμαι παίκτης NBA. Πήγα αρχικά κάπου όπου δεν πίστευα ότι άνηκα. Όμως στο τέλος της ημέρας ήξερα ότι έπρεπε να παλέψω, να το δεχτώ και να κάνω το καλύτερο δυνατόν...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα