Ψηφίσατε: Ο Παπαγιάννης ήταν η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Ψηφίσατε: Ο Παπαγιάννης ήταν η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Γιώργος Κούβαρης
Ψηφίσατε: Ο Παπαγιάννης ήταν η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

bet365

Το gazzetta.gr σας έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξετε την καλύτερη κίνηση του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι και οι περισσότεροι δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Παπαγιάννη!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ανάμεσα στους Στέφαν Λάσμε που άνοιξε τον χορό των φετινών μεταγραφών, τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, τον δύο φορές πρώτο σκόρερ της EuroLeague, Κιθ Λάνγκφορντ, την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη και τον ΝτεΣόν Τόμας (σ.σ. ο Σακελλαρίου ανακοινώθηκε αφότου είχε ξεκινήσει το poll), εσείς δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στον 21χρονο σέντερ!

Από την ψηφοφορία του gazzetta.gr στην οποία πήραν μέρος 19.100 αναγνώστες, ο Γιώργος Παπαγιάννης συγκέντρωσε το 32% των ψήφων σας, ενώ ακολούθησε ο Κιθ Λάνγκφορντ με 28%!

Αναλυτικά το πώς ψηφίσατε:

1. Γιώργος Παπαγιάννης 6.146 ψήφοι - 32%
2. Κιθ Λάνγκφορντ 5.319 ψήφοι - 28%
3. Ιωάνννης Παπαπέτρου 4.403 ψήφοι - 23%
4. Στεφάν Λάσμε 1.620 ψήφοι - 9%
5. ΝτεΣόν Τόμας 1.612 ψήφοι - 8%

Και θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού

ΣΤΕΦΑΝ ΛΑΣΜΕ

Ο Γκαμπονέζος σέντερ προέρχεται από την καλύτερη και πιο παραγωγική καριέρα του στην Ούνικς Καζάν. Συγκεκριμένα σε 19 ματς του EuroCup μέτρησε κατά μέσο όρο 14,6 πόντους έχοντας 56% στα δίποντα, 72% στις βολές, ενώ μέτρησε επίσης 6,3 ριμπάουντ και 2,5 τάπες! Αντίστοιχα στην VTB League, ο Λάσμε μέτρησε 12,6 πόντους σε 28 αναμετρήσεις με 54% στα δίποντα, 78% στις βολές, 5,9 ριμπάουντ και 1,6 μπλοκ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Σίγουρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον «Πάπι» ο οποίος πήρε την μεγάλη απόφαση και να μετακομίσει από τον έναν «αιώνιο» αντίπαλο στον άλλον. Ο 24χρονος φόργουορντ προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν στην EuroLeague όπου σε 31 παιχνίδια μέτρησε 6,8 πόντους με 50% στα δίποντα, 29% στα τρίποντα, 67% στις βολές και 3,6 ριμπάουντ ενώ αντίστοιχα σε 32 ματς της Baskt League είχε 8,9 πόντους με 62% στα δίποντα, 71% στις βολές και 4,5 ριμπάουντ.

ΚΙΘ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ

Ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague και μάλιστα δύο φορές, επιστρέφει φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Πέρυσι είχε ένα πέρασμα από την Κίνα και δη στους Shenzhen Leopards με 16,6 πόντους, ενώ έκλεισε την σεζόν στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στην Μακάμπι Ρισόν ΛεΖιον με 19,1 πόντους, έχοντας 56% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 78% στις βολές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μπορεί ο 21χρονος σέντερ να... προέκυψε στην πορεία, αλλά φυσικά ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε αυτήν την προοπτική! Ο ταλαντουχος σέντερ μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ και την G-League επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και σε... γνώριμα λημέρια προκειμένου να «γεμίσει» την «πράσινη» front line. Συνολικά αγωνίστηκε σε 39 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 4,1 πόντους και 3,2 ριμπάουντ με 51% στα δίποντα και 86% στις βολές!

ΝΤΕΣΟΝ ΤΟΜΑΣ

Ο Αμερικανός φόργουορντ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του στην EuroLeague βάσει των στατιστικών. Συγκεκριμένα μέτρησε 11,5 πόντους με 45,5% στα δίποντα, 42,5% στα τρίποντα και 71% στις βολές σε 28 ματς της EuroLeague. Στο πρωτάθλημα του Ισραήλ πήρε μέρος σε άλλα 30 ματς με 11,7 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας 53% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 60% στις βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα