Γουλιέλμος: «Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να ματώνουν οι παίκτες μας»

Γουλιέλμος: «Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να ματώνουν οι παίκτες μας»

Gazzetta team
Γουλιέλμος: «Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να ματώνουν οι παίκτες μας»

bet365

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, νέος μεγαλομέτοχος του Άρη μίλησε για την επόμενη σεζόν και τους στόχου της ομάδας του.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία που θα κάνει η ομάδα του.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος μιλώντας στο περιθώριο της κλήρωσης ανέφερε, «Ο νέος Άρης συνεχίζει την πορεία του. Φτιάχνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία καταρχάς έχει ως πρώτη προϋπόθεση ότι όποιος συμμετέχει σε αυτήν θα τιμά την ιστορία, την φήμη και όλο αυτό που μέσα στην καρδιά μας νιώθουμε ως Άρης. Προϋπόθεση λοιπόν για όποιον συμμετέχει σε αυτό είναι να νιώθει αυτά τα πράγματα. Όποιος τα νιώθει έχει περάσει τις πρώτες εξετάσεις.

Θέλουμε παίκτες οι οποίοι πρέπει να δίνουν το 110% του εαυτού τους στο γήπεδο και να ματώνουν σε κάθε ματς. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι απλό, όμως όλη η προετοιμασία και όλη η προσπάθεια και όλη η εκπαίδευση η οποία γίνεται στον καθένα από τους παίκτες οδηγεί σε αυτή την κατεύθυνση. Ο κόσμος πρέπει να περιμένει ότι η φετινή ομάδα δε θα έχει καμία σχέση με την περσινή, θα είναι καλύτερη και όταν την υποστηρίξει θα του επιστρέψει στο πολλαπλάσιο αυτά τα οποία θα της δώσει.

Όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι με βάση τους κανόνες μας και την ηθική μας, ώστε να ξεκινήσουμε να χτίζουμε το νέο μεγάλο Άρη».

Για τη νέα σεζόν και το πρόγραμμα ο πρόεδρος του Άρη: «Όπως είπα και λέω πάντα, ένας Άρης που τιμά το όνομα του, είναι σοβαρός και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν. Η κλήρωση είναι σημαντική, όμως δεν παίζει κανένα φοβερό ρόλο για τα αποτελέσματα που έχει να περιμένει αυτή η ομάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα