Παπαγιάνννης: «Ήρθα στην οικογένεια μου, αγαπώ τον Παναθηναϊκό» (pics & vid)

Παπαγιάνννης: «Ήρθα στην οικογένεια μου, αγαπώ τον Παναθηναϊκό» (pics & vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαγιάνννης: «Ήρθα στην οικογένεια μου, αγαπώ τον Παναθηναϊκό» (pics & vid)

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε στην Αθήνα και στις πρώτες του δηλώσεις κατά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως ήρθε πίσω στην οικογένειά του! Το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και τον υποδέχτηκε.

Επί ελληνικού εδάφους πάτησε ο Γιώργος Παπαγιάννης το βράδυ της Πέμπτης! Ο Έλληνας σέντερ, έφτασε στην πατρίδα στις 23:15 ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Κατά την επιστροφή του, δεν έκρυψε την χαρά του που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως ήρθε πίσω στην οικογένειά του! Στο «Ελ. Βενιζέλος», τον υποδέχτηκαν μερικοί φίλοι του «τριφυλλιού», όπως επίσης κι ο πατέρας του, με τον αδερφό του. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Ααλμποργκ – Μίντιλαντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα μαθήματα. Μέσα από αυτό έμαθα. Έχω συναισθήμα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, υπήρχαν κάποιες άλλες ομάδες στο ΝΒΑ που ήθελαν να πάω, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ»

Για τους Έλληνες που έχει ο Παναθηναϊκός: «Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».

Για την ταλαιπωρία στο ταξίδι: «Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα».

Για το πέρασμά του από το ΝΒΑ: «Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου».

Για τον Καλάθη: «Ο Νικ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα