H επίσκεψη του Παπαπέτρου στην Ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη! (gTV)

H επίσκεψη του Παπαπέτρου στην Ακαδημία του Παναγιώτη Γιαννάκη! (gTV)
Ο νεοαποκτηθείς διεθνής φόργουορντ του «τριφυλλιού» απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών της Ακαδημίας του Παναγιώτη Γιαννάκη και εν συνεχεία αποκάλυψε στην κάμερα του gTV, ότι τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στην Εθνική ομάδα. Τι είπε για την μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την ευκαιρία να επιστρέψει για λίγο στα... θρανία της παιδικής αθλητικής του ηλικίας, είχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου! Ο 24χρονος διεθνής φόργουορντ, που πριν από λίγες μέρες έγινε ο 11ος παίκτης που μετακινείται απευθείας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ή τούμπαλιν, ξεναγήθηκε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Giannakis Academy στο κολέγιο Αθηνών, δοκίμασε νέες μεθόδους προπόνησης (με τη βοήθεια της τεχνολογίας) και φυσικά μίλησε στα παιδιά απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού αναπόλησε τα παιδικά του χρόνια και τις συμμετοχές του σε αναρίθμητα μπασκετικά camp, υπογράμμισε ότι ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική ανδρών (Γιαννάκης) αποτέλεσε πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τον ίδιο και τα περισσότερα παιδιά της γενιάς του και υποστήριξε ότι η αγάπη για το άθλημα υπερνικά όλα τα εμπόδια και διαγράφει την έννοια της "θυσίας".

Μιλώντας στην κάμερα του gTV, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξήρε την τεράστια προσφορά του «Δράκου» στο ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ ειδικότερα, χαρακτήρισε «τυχερά» τα παιδιά που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του και σχολίασε την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα και την μεταπήδησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Δείτε τι δήλωσε τόσο ο "Papi" όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα