Στον… αστερισμό του «άσου»

Στον… αστερισμό του «άσου»

bet365

Το gazzetta.gr εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με τις υποθέσεις τριών combo guard. Ο «φευγάτος» Νίκος Γκίκας από τον Προμηθέα Πατρών, η διαφωνία του Λευτέρη Μποχωρίδη με τον Άρη και ο Γιάννης Αθηναίου.

Μια μορφή… καταιγίδας ενδέχεται να έρθει στις επόμενες ημέρες στην αγορά των Ελλήνων combo guard. Για να ακριβολογούμε, όλα θα εξαρτηθούν από το μέλλον της συνεργασίας του Νίκου Γκίκα με τον Προμηθέα Πατρών. Ο βραχύσωμος πλέι μέικερ έκανε πέρυσι εξαιρετική σεζόν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η παραμονή του δεν είναι δεδομένη. Κι αυτό σχετίζεται με το ενδιαφέρον που έχει στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και της γερμανικής Μπαϊρόιτ. Βέβαια, στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκίκα από τον Προμηθέα Πατρών, δεν αποκλείεται να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και ο ΠΑΟΚ καθώς χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης απ’ όλους τους ανθρώπους του Δικεφάλου που αποφασίζουν για το αγωνιστικό.

Το μέλλον του Γκίκα ενδέχεται να καθορίσει το αντίστοιχο και δύο άλλων παικτών. Είναι γνωστό ότι πριν ο Προμηθέας Πατρών υπογράψει συμβόλαιο με τον Δημήτρη Κατσίβελη είχε καταθέσει πρόταση στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο τελευταίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά καθώς δεν έχει συμφωνήσει με τον Άρη. Υπάρχει απόσταση επί του οικονομικού αλλά και της χρονικής διάρκειας της συνεργασίας σε σχέση με την προσφορά που του κατέθεσαν οι «κίτρινοι». Αν λοιπόν ανοίξει μία θέση στην περιφερειακή γραμμή του Προμηθέα, υπάρχει η περίπτωση ο τελευταίος να καταθέσει εκ νέου προσφορά στον Μποχωρίδη.

Στην ομάδα της Πάτρας εξετάζουν και την περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην αγορά. Και μένει να φανεί που θα τον οδηγήσουν οι παραπάνω συσχετισμοί σε ότι αφορά φυσικά το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα