Ο πατέρας Τίμα, η πανέμορφη γυναίκα του και τα ακριβά αυτοκίνητα (pics & vid)

Ο πατέρας Τίμα, η πανέμορφη γυναίκα του και τα ακριβά αυτοκίνητα (pics & vid)

Ο πατέρας Τίμα, η πανέμορφη γυναίκα του και τα ακριβά αυτοκίνητα (pics & vid)
Το gazzetta.gr σάς συστήνει τον Γιάνις Τίμα, την υπέροχη γυναίκα του Σάνα και την τρέλα του νέου παίκτη του Ολυμπιακού για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Λένε πως η υπομονή είναι η υπέρτατη αρετή.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι υπομονετικό, αλλά σίγουρα η καριέρα του μοιάζει με σκάλα την οποία ανεβαίνει με σταθερά βήματα.

Από τα ανοικτά γήπεδα της μικρής πόλης Κράσλαβα στην οποία μεγάλωσε, έφτασε μέσα σε 11 χρόνια να αγωνίζεται σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Euroleague.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τους όμως...

Μέχρι τα 15 του έπαιζε στην τοπική ομάδα της πόλης του μέχρι που έγινε πρωτευουσιάνος και ενίσχυσε τα εφηβικά τμήματα της Ρίγα. Η βελτίωσή του εκείνη τη σεζόν ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να του δώσουν ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια οι υψηλές απαιτήσεις της Ρίγα δε θα του επέτρεπαν χρόνο συμμετοχής. Για το εφηβικό πρωτάθλημα παραήταν καλός κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός σε ομάδα της Α2 την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η Εθνική ομάδα άλλαξε την καριέρα του το καλοκαίρι του 2010. Στο Eurobasket Εφήβων η Λετονία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με τον Τίμα να έχει 11.2 πόντους και ριμπάουντ.

Πλέον εκτός από τη χώρα του, τον έμαθαν και στην Ευρώπη.

Το επόμενο καλοκαίρι ο Λετονός δέχτηκε κρούση από τον Ίκαρο Καλλιθέας και μάλιστα έκανε προπονήσεις με τον Άρη Λυκογιάννη, ωστόσο δεν υπήρξε συνεργασία.

Επιστροφή στη χώρα του για λογαριασμό της Λιεπάγια όπου έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ ουσιαστικά.

Έκτοτε μόνο ανοδική πορεία αφού ακολούθησαν Βέντσπιλς και Ρίγα με τις οποίες κατέκτησε τίτλους.

Η Εθνική ομάδα ήταν πάλι η ομάδα που του έδωσε ώθηση. Στο Eurobasket Ανδρών οι Λετονοί κατέκτησαν την 8η θέση με τον Τίμα να τελειώνει το τουρνουά έχοντας 7.2 πόντους και ριμπάουντ.

Αυτό ήταν... οι σειρήνες εκτός Λετονίας ήχησαν και τελικά κατέληξε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την οποία τα όσα έκανε ανάγκασαν περίπου 6-7 ομάδες της Euroleague να ασχοληθούν μαζί του.

Στην Μπασκόνια πέρυσι αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο μισό της σεζόν αφού επηρεάστηκε από την αλλαγή προπονητή (Πριχιόνι, Μαρτίνεθ) και φυσικά από το διαφορετικό επίπεδο μπάσκετ. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, ωστόσο οι Βάσκοι δεν μπορούσαν να αντέξουν το βαρύ του συμβόλαιο (1.000.000) κι έτσι κατέληξε στον Πειραιά.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΖΥΓΟ

Ο Γιάνις Τίμα δεν είναι απλά ένας μπασκετμπολίστας. Του αρέσει να διαβάζει, να οδηγεί ακριβά αυτοκίνητα μα περισσότερο από όλα λατρεύει τη Σάνα, τη σύζυγό του.

Από τα 19 του χρόνια είναι μαζί αλλά μόλις πέρυσι παντρεύτηκαν στις Μπαχάμες.

Η Σάνα πάντως έχει να θυμάται την πρόταση γάμου του φόργουορντ του Ολυμπιακού αφού έγινε ανήμερα της πέμπτης τους επετείου στέλνοντας τις 101 τριαντάφυλλα και ένα μονόπετρο.

Η Σάνα είναι αισθητικός στο επάγγελμα και είναι τόσο όμορφη που πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού θα εστιάζουν το χειμώνα στα επίσημα του ΣΕΦ.

Ο Τίμα μάλιστα εδώ και 10 ακριβώς μέρες είναι πατέρας αφού ήρθε στη ζωή στις 08/07 ο πρώτος καρπός του ζεύγους.

ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ο Λετονός έχει ψύχωση με την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα.

Πρόσφατα απέκτησε μία BMW μοντέλο «M5 First Edition» το οποίο κυκλοφορεί μόνο σε 400 κομμάτια!

Ο Τίμα στον Ολυμπιακό θα βρει τον Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος θα του κάνει τη ζωή ευκολότερη μιας και με ένα χρόνο στην πλάτη, γνωρίζει τα κατατόπια.

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα βοηθήσει στο παρκέ, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία η οποία θα μας απασχολήσει τουλάχιστον την επόμενη διετία.

Simple the beast of mine..... #m5 #f90 #f90m5 #firstedition

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on

#welcometothefamily : @lucky_thirteen_riga

A post shared by Jānis Timma (@janistimma6) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα