Παπαγιάννης: Το deal «έκλεισε» στην Αμερική, έρχεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού!

Παπαγιάννης: Το deal «έκλεισε» στην Αμερική, έρχεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού!

Gazzetta team
Παπαγιάννης: Το deal «έκλεισε» στην Αμερική, έρχεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να λογίζεται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ!

Η επιθυμία του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη είναι μεγάλη.

Όπως μεγάλη ήταν και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φορέσει και πάλι τα «πράσινα» μετά την θητεία του στο ΝΒΑ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, ήθελε να τελειώνει μία ώρα... νωρίτερα με την υπόθεση της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό. Πριν τελειώσει καλά-καλά από το Summer League!

Μόλις έμαθε ότι οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, αμέσως έγινε τηλεφωνική επαφή με την διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Πράγματι δεν τέθηκε ποτέ οικονομικό ζήτημα, αφού ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να πάει στην ομάδα που τον «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή, τον στήριξε και ταυτόχρονα του έδειξε το πόσο πολύ τον θέλει.

Βέβαια το μόνο που εκκρεμεί είναι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου και πιο συγκεκριμένα το πότε θα μπει ο όρος του «NBA out».

Η συμφωνία κάνει λόγο για τα επόμενα 3+1+1 χρόνια, ενώ εκκρεμεί σε ποιο καλοκαίρι (του 2020 ή του 2021) θα μπει ο συγκεκριμένο όρος στο συμβόλαιο αν και το NBA out θα είναι αρκετά υψηλό για όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει.

Ο Παπαγιάννης αναμένεται αύριο Πέμπτη 19/7 στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να ανακοινωθεί και επίσημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα