Στο... μικροσκόπιο της ΑΕΚ ο Λάκι Τζόουνς

Στο... μικροσκόπιο της ΑΕΚ ο Λάκι Τζόουνς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ΑΕΚ εξετάζει και την περίπτωση του Λάκι Τζόουνς για την ενίσχυσή της.

Ο Λούκα Μπάνκι επέστρεψε από την Ιταλία κι από σήμερα (16/07) «σηκώνει» μανίκια μαζί με τους συνεργάτες του για την στελέχωση της ομάδας.

Ο 52χρονος προπονητής έχει μια μακρά λίστα με παίκτες στα χέρια του, τους οποίους εξετάζει, μέχρι να καταλήξει στους... εκλεκτούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το όνομα του Λάκι Τζόουνς βρίσκεται επίσης στο... μικροσκόπιο του Ιταλού και των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός, που αγωνίστηκε την φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ και πέρυσι στον Προμηθέα, δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει και το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», μετά τις εμφανίσεις του (8.83π., 5.3ρ., 1.1ασ., 26.49 λεπτά).

Σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός πως ο Τζόουνς μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις, αυτή του σούτινγκ γκαρντ και αυτή του σμολ φόργουορντ, κάτι που ψάχνει και η ΑΕΚ.

Ακόμα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό, αφού το ενδιαφέρον της «Βασίλισσας» είναι προς το παρόν φιλολογικό, ωστόσο δεν αποκλείεται να προχωρήσει η υπόθεση, εφόσον διευθετηθούν κι άλλα θέματα που αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον 25χρονο παίκτη είχαν κάνει πρόταση - πέρα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» - και ο Άρης και το Περιστέρι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα