Έρχεται Αθήνα ο Παπαγιάννης για τον Παναθηναϊκό!

Έρχεται Αθήνα ο Παπαγιάννης για τον Παναθηναϊκό!

Έρχεται Αθήνα ο Παπαγιάννης για τον Παναθηναϊκό!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη (19/7) προκειμένου να δρομολογήσει την... επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr! 

Την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου, το gazzetta.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας τις σκέψεις για την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στην Ευρώπη, όπως επίσης και για το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. 

Όπως δεδομένη ήταν από την πρώτη στιγμή και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φορέσει ξανά τα πράσινα στην περίπτωση που δεν συνέχιζε -τουλάχιστον προς το παρόν- την καριέρα του στο ΝΒΑ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το μοναδικό «αγκάθι» ήταν το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ με τους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς, οι οποίοι ωστόσο έδειξαν στο Summer League του Λας Βέγκας ότι δεν τον υπολογίζουν.

Στο τελευταίο ματς δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό και πλέον η ομάδα του Όρεγκον βρίσκεται πολύ κοντά στην αποδέσμευση με τον παίκτη, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Πόρτλαντ θα αποδεσμεύσει τον Έλληνα σέντερ και εκείνος αναμένεται την Πέμπτη (19/7) στην Αθήνα βάζοντας ένα... προσωρινό τέλος στην θητεία του στο ΝΒΑ.

Πλέον ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει στρέψει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον του στο ευρωπαϊκό μπασκετ και πιο συγκεκριμένα στην μεγάλη του επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε και ο Παναθηναϊκός βρισκόταν πάντα σε ανοικτή γραμμή με τον Παπαγιάννη, τον οποίο και είχε πλησιάσει πριν μετακομίσει στους Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς και δη τις μέρες που ήταν με το ένα πόδι της εξόδου από τους Σαραμέντο Κινγκς.  

Best of internet