To career high του Λάνγκφορντ σε ηλικία 33 ετών! (vid)

To career high του Λάνγκφορντ σε ηλικία 33 ετών! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
To career high του Λάνγκφορντ σε ηλικία 33 ετών! (vid)

bet365

Πριν από δύο χρόνια ο Κιθ Λάνγκφορντ πραγματοποίησε το πιο παραγωγικό παιχνίδι της καριέρας του και δη σε ματς της Ούνικς Καζάν με την Τσμόκι Μινσκ για την VTB League.

Μπορεί ο Κιθ Λάνγκφορντ να ήταν στο prime του την εποχή που αγωνιζόταν στην Αρμάνι Μιλάνο, στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και στην Χίμκι ωστόσο το παιχνίδι που θα θυμάται για πάντα στην καριέρα του σημειώθηκε πολύ αργότερα φορώντας τη φανέλα της Ούνικς Καζάν.

Συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου 2016, ήτοι έναν μήνα και... κάτι από τη μέρα που έκλεισε τα 33 του χρόνια (15/9), ο Αμερικανός «μπόμπερ» πέρασε για πρώτη φορά τους 40 πόντους σε ένα ματς!

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ για την 5η αγωνιστική της VTB League της σεζόν 2016-17!

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού είχε «φορτώσει» το αντίπαλο καλάθι με 42 πόντους (!) έχοντας 9/10 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 9/9 βολές, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Για την... ιστορία η Ούνικς Καζάν είχε νικήσει εύκολα τους Λευκορώσους με 98-71

Δείτε τα «όργια» του Λάνγκφορντ σε ηλικία 33 ετών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα