Βεζένκοφ: «Αποφάσισα... Ολυμπιακό μέσα σε λίγα λεπτά, θα δουλέψω σκληρά»

Βεζένκοφ: «Αποφάσισα... Ολυμπιακό μέσα σε λίγα λεπτά, θα δουλέψω σκληρά»

Gazzetta team
Βεζένκοφ: «Αποφάσισα... Ολυμπιακό μέσα σε λίγα λεπτά, θα δουλέψω σκληρά»
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά στον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε πως του πήρε ελάχιστο χρόνο να αποφασίσει να έρθει στους Πειραιώτες.

Μόλις λίγα λεπτά χρειάστηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ να αποφασίσει να έρθει στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βεζένκοφ στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μιας τόσο σπουδαίας ομάδας, με έναν τόσο μεγάλο προπονητή όπως είναι ο κόουτς Μπλατ και παίκτες καταξιωμένους. Είμαι πανέτοιμος! Θα δουλέψω σκληρά, με πίστη και αφοσίωση και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω το μέγιστο στην ομάδα.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

«Όταν σε θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα και ένας τέτοιος προπονητής, το να σκεφτείς την απάντηση στην συγκεκριμένη πρόταση είναι θέμα μόνο μερικών λεπτών. Δεν μου πήρε περισσότερο. Μου ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω. Δεν θέλω, όμως, να λέω πολλά λόγια... Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά... Έχω μιλήσει με τον κόουτς Μπλατ και στην κουβέντα μας ήταν πολύ ξεκάθαρος για το τι περιμένει από εμένα. Εγώ από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα τα δώσω όλα, ώστε να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του. Ας μην ξεχνάμε πως είναι μια ομάδα 'καταδικασμένη' να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Για φτάσεις, όμως, να τους κατακτήσεις χρειάζεται καθημερινά σκληρή ομαδική δουλειά. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε».

Για τα χρόνια που πέρασε στην Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω να δώσω καμία απάντηση σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου. Δεν κρύβω πως πέρασα τρία δύσκολα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όμως, διδάχθηκα πολλά και στο κομμάτι της ψυχολογίας και στο μπασκετικό φυσικά και πλέον είμαι πιο έτοιμος... Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Από δω και πέρα, όμως, υπάρχει ένα νέο κεφάλαιο για εμένα, ο Ολυμπιακός. Θα βάλω το κεφάλι κάτω και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει».

Για τους νέους του συμπαίκτες και την επαφή που είχε μαζί τους τα τελευταία χρόνια: «Πράγματι διατηρούσα μια καλή επαφή με τους περισσότερους και πριν την μεταγραφή μου... Αναφέρθηκα νωρίτερα στην ευκολία με την οποία απάντησα λόγω της ιστορίας του Ολυμπιακού και της παρουσίας του Ντέιβιντ Μπλατ, όμως, οι νέοι συμπαίκτες μου είναι ένας ακόμη λόγος που νιώθω ενθουσιασμένος. Είναι κάτι παραπάνω από τιμητικό το ότι θα είμαι συμπαίκτης με τον θρύλο, Βασίλη Σπανούλη και παίκτες καταξιωμένους όπως είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου. Είναι παίκτες που τα έχουν κατακτήσει όλα! Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και σίγουρα έχω πολλά να διδαχθώ από εκείνους».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να προσδιορίσει τους προσωπικούς του στόχους και αλλά και εκείνους με την ομάδα, τόνισε: «Το προσωπικό είναι πάντα πιο κάτω από ομαδικό. Στόχος μου σε προσωπικό επίπεδο είναι με την καθοδήγηση των προπονητών και των συμπαικτών μου να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Και σε συνέχεια αυτού και μέσα από την βελτίωσή μου, να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει όλους του τους στόχους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα