Συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη για τα παλιά, έρχεται και το deal για το μέλλον

Συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη για τα παλιά, έρχεται και το deal για το μέλλον

Συμφωνία Άρη-Μποχωρίδη για τα παλιά, έρχεται και το deal για το μέλλον

bet365

Μετά τη συμφωνία διευθέτησης των οφειλών, Άρης και Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκονται πολύ κοντά στο deal και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Η πρόταση των «κίτρινων» προβλέπει τριετές (1+1+1) συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχει οικονομική διαφορά αλλά οι σημερινές(13/7) τοποθετήσεις του ατζέντη του αθλητή, Νίκου Λώτσου, στον Ρ/Σ YELLOW RADIO 92.8 έδωσαν ξεκάθαρη κατεύθυνση στην υπόθεση η οποία καταλήγει σε συμφωνία.

«Μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Γουλιέλμο στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα αρχικά διαπίστωσα ότι υπάρχει καλή διάθεση και σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων. Κατόπιν της συνάντησης στη διάρκεια της οποίας τα βρήκαμε για τα οφειλόμενα, μας έκανε πρόταση για την επόμενη σεζόν», είπε και αναφέρθηκε στις σκέψεις που υπάρχουν σχετικές με το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι.

«Προπονητικά ο Άρης καλύπτει τον Λευτέρη. Είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει σκληρά, θέλει να προχωρήσει και για μένα έχει μικρή σημασία αν τα λεφτά θα έρθουν λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα. Σημασία έχει ότι με την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου καλύπτεται απόλυτα προπονητικά. Δεν δώσαμε τα χέρια (σε ότι αφορά την επόμενη χρονιά), ο Μποχωρίδης ξέρει ότι δεν θα γίνει πλούσιος αυτή τη στιγμή, αλλά θέλει να είναι εξασφαλισμένος. Ο Άρης κάνει μεγάλη προσπάθεια και ουσιαστικά πλησιάζει σ’ αυτό που θέλει τόσο το παιδί όσο κι εγώ. Δεν κρύβω ότι η περίπτωση του Άρη διαφέρει από τις άλλες που προέκυψαν για τον Λευτέρη. Είναι ηθική υποχρέωση του Λευτέρη αλλά και δική μου να δώσουμε προτεραιότητα στον Άρη. Θέλω το ζήτημα του Λευτέρη να τελειώσει την ερχόμενη εβδομάδα», είπε.

Αντιθέτως, ο Νίκος Λώτσος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Καββαδά. «Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική περίπτωση γιατί το ποσό της οφειλής είναι μεγάλο και θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να έρθουμε και σε συμβιβασμό. Ο Βασίλης έχει θετικά συναισθήματα από το πέρασμά του από τον Άρη αλλά για μένα δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα