Αποκαλύψεις Λότσου για Βεζένκοφ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μήτογλου

Gazzetta team
Αποκαλύψεις Λότσου για Βεζένκοφ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μήτογλου
Ο ατζέντης του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Νίκος Λότσος, αναφέρθηκε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον 24χρονο φόργουορντ, τονίζοντας τη σημασία των λέξεων που χρησιμοποίησε ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνομιλία με τον «Σάσα», ενώ μπήκε σε λεπτομέρειες και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Yellow Radio 92.8, ο Νίκος Λότσος στάθηκε αρχικά στη συμφωνία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό αλλά και στο γεγονός ότι αδικήθηκε κατάφορα στην Μπαρτσελόνα. «Ο Αλέξανδρος είναι κοντά μου από μικρό παιδί. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Πήγε στον Ολυμπιακό και αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτόν, γιατί δυστυχώς τα πράγματα δεν του πήγαν καλά στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι (στην Μπαρτσελόνα) μπλέχτηκε σε συγκυρίες και αδικήθηκε πάρα πολύ. Είμαι άνθρωπος ο οποίος πάντα όταν κάτι δεν πάει καλά κοιτάζω την ευθύνη και των δύο. Στην προκειμένη περίπτωση ο Αλέξανδρος δεν έκανε λάθος, πάντα ήταν υπέρ του δέοντος σωστός σε όλα του. Στην παρουσία του στην προπόνηση, στην ομάδα, στην απόδοσή του. Για κάποιον λόγο και δίχως να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες θεωρώ ότι αδικήθηκε κι αυτό θα φανεί από την παρουσία του στον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή έγινε υπό τις ευλογίες του Ντέβιντ Μπλατ και πιστεύω ότι ο Αλέξανδρος θα αποδείξει γιατί θεωρείται σπουδαίο ταλέντο στην Ευρώπη».

Ο Νίκος Λότσος αναφέρθηκε στον ρόλο του Ντέιβιντ Μπλατ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αλλά και στον ενθουσιασμό του προπονητή του Ολυμπιακού μέσα από έναν κύκλο επαφών με τον Βεζένκοφ. «Η παρουσία του Μπλατ έπαιξε σπουδαίο ρόλο. Ασχέτων των χρημάτων, ο Αλέξανδρος έπρεπε να πάει σ’ ένα τέλειο (αγωνιστικά) περιβάλλον κι έτσι πήγε στον Ολυμπιακό. Μίλησε με τον Μπλατ και μετά την τελευταία συνομιλία μαζί του, ο Μπλατ μίλησε μαζί μου και μου είπε ότι υπολόγιζε να πάρει κάποια πράγματα από τον Αλέξανδρο αλλά όσο περισσότερο τον γνωρίζει τόσο περισσότερο πιστεύει σ’ αυτήν τη μεταγραφή».

«Δεν γινόταν… Βεζένκοφ και Μήτογλου»

Ο ατζέντης του Αλέξανδρου Βεζένκοφ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό σημειώνοντας ότι αυτό το deal δεν θα μπορούσε να γίνει για αγωνιστικούς λόγους. «Αρχικά υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο εξάλλου ότι δύο μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα κοιτάξουν συγκεκριμένους παίκτες. Θέλω να είμαι ευθύς. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ο Ντίνος Μήτογλου, ένα ακόμη παιδί το οποίο σημείωσε τρομερή πρόοδο. Νομίζω ότι κανένα από τα δύο παιδιά δε θα ήθελε – και βάζω εισαγωγικά – να πέσει ο ένας στον άλλον. Αυτό το είχα ξεκαθαρίσει από νωρίς στον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήταν fair στην προσπάθεια των δύο παιδιών. Πλέον ο ένας έχει την ευκαιρία μέσω του Ολυμπιακού και ο άλλος μέσω του Παναθηναϊκού να δείξουν ότι είναι σπουδαία φόργουορντ και ότι στα επόμενα χρόνια μπορούν να κοιτάξουν και πέρα από την Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα