«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό

«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό

«Παγώνει» προσωρινά λόγω ΝΒΑ του Χένρι στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα την απάντηση του Πιέρια Χένρι ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του, διεκδικώντας μια θέση στο ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός ατζέντης του Χένρι προβάλλει καθημερινά και μια νέα δικαιολογία στους ήδη συμφωνηθέντες όρους με τον Ολυμπιακό αφού στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους «ερυθρόλευκους», ζήτησε να περιμένουν ώστε ο πελάτης του να εξετάσει λίγο περισσότερο την αγορά του ΝΒΑ, κάτι το οποίο προέκυψε έπειτα από τις εμφανίσεις του στο Summer League με τη φανέλα των Σέλτικς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ζήτησε άμεση απάντηση, ο ατζέντης του Χένρι εξήγησε πως λόγω διαφοράς ώρας κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό αφού ο 25άχρονος γκαρντ θα έχει αργότερα προπόνηση και στη συνέχεια αγώνα.

Έτσι ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής εξήγησε πως προχωράει τον σχεδιασμό εξετάζοντας κι άλλους παίκτες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει και προσπαθεί να πιέσει ώστε να τελειώσει το θέμα και να συνεχιστεί το χτίσιμο του ρόστερ. Από την άλλη πλευρά ο Χένρι ξέρει πως δύσκολα θα βρει εγγυημένο συμβόλαιο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα