«Φορτσάρει» για Κώττα, θέλει Βασιλόπουλο - Μωραΐτη ο Πανιώνιος

«Φορτσάρει» για Κώττα, θέλει Βασιλόπουλο - Μωραΐτη ο Πανιώνιος

bet365

Ο Πανιώνιος έχει βάλει μπροστά για την απόκτηση του Θωμά Κώττα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στα υπόψιν βρίσκονται και οι Δημήτρης Μωραΐτης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος παρουσιάστηκε επίσημα από τον Πανιώνιο και πλέον έχει... στρωθεί στην δουλειά.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, μαζί με τους συνεργάτες του, αρχίζουν το σχεδιασμό για το ρόστερ των «κυανέρυθρων» για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Θωμάς Κώττας έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής για τις θέσεις «4-5» κι έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης. Ωστόσο, υπάρχει κι ένα μικρό... εμπόδιο, αφού και ο Κολοσσός Ρόδου επιθυμεί την απόκτηση του 22χρονου παίκτη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Μωραΐτης φαίνεται πως θα επιστρέψει στην πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Ο 19χρονος γκαρντ, που έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2021, αναμένεται να δοθεί με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, αφού οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις.

Το όνομα του Πάνου Φιλιππάκου είναι επίσης στη λίστα του Σκουρτόπουλου. Η περίπτωση, βέβαια, του 24χρονου φόργουορντ, ο οποίος φόρεσε τα κυανέρυθρα στην Β' Εθνική και πήρε μέρος στο μεταβατικό στάδιο προπονήσεων του Άρη φέτος, παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο μεγάλος στόχος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για τον Πανιώνιο.

Ο διεθνής φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «κυανέρυθρων», οι οποίοι θέλουν να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ τους.

Βέβαια, η περίπτωσή του θεωρείται επίσης δύσκολη, αφού μετά από μία πρώτη «κρούση», διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Ο 34χρονος παίκτης είχε δεχθεί και πρόταση από το Περιστέρι, ενώ το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» μένει ακόμα ανοικτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα