Έτοιμος να ανανεώσει ο Παππάς, στο... περίμενε για Παπαπέτρου

Έτοιμος να ανανεώσει ο Παππάς, στο... περίμενε για Παπαπέτρου

Έτοιμος να ανανεώσει ο Παππάς, στο... περίμενε για Παπαπέτρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε εβδομάδα με... μπόλικη δουλειά, αφού αναμένεται να κλείσουν τα δύο θέματα που θα δρομολογήσουν και τις υπόλοιπες κινήσεις του Τσάβι Πασκουάλ.

Μετά την μπόρα έχει έρθει η.... νηνεμία μεταξύ Παναθηναϊκού και Νίκου Παππά.

Αν και την περασμένη εβδομάδα τα πάντα συνηγορούσαν σε «διαζύγιο» μετά τις αποκαλύψεις για το «όχι» του Έλληνα γκαρντ, στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε. Από τη στιγμή που υπήρχε εκατέρωθεν διάθεση θα ήταν πολύ δύσκολο να έσπαγε το γυαλί.

Όχι ότι είχε... ραγίσει. Τόσο η πλευρά του Παππά, όσο και αυτή του Παναθηναϊκού ήταν διατεθειμένες να ρίξουν νερό στο κρασί τους ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία. Μέσα στα επόμενα 24ωρα, μπορεί και την Δευτέρα, να τελειώσει οριστικά το θέμα του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι «πράσινοι» δεν θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου γκαρντ, αλλά για έναν παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται περισσότερο στις θέσεις «δύο» και «τρία» με έφεση στο μακρινό σουτ. Στοιχεία που δεν αποτελούν το «φόρτε» του Παππά. Άλλωστε ο Πασκουάλ θέλει παίκτες με διαφορετικά στοιχεία, ώστε να μπορεί να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Το όνομα του Κόπονεν μπορεί να υπάρχει ακόμα στο μπλοκάκι του, αλλά με την επικείμενη ανανέωση του Παππά θα... πάει σε παίκτη που να μπορεί να καλύπτει και τη θέση του σμολ φόργουορντ. Χωρίς όμως να έχει τραβήξει και... γραμμή στο όνομα του Φινλανδού.

Σε περίπτωση που επισημοποιηθεί η παραμονή του Παππά, αυτομάτως αναμένεται να αλλάξει και ο ρόλος του μέσα στην ομάδα. Ο Πασκουάλ τον υπολογίζει για παίκτη που να κάνει την διαφορά και όχι να έρχεται από τον πάγκο και να συμπληρώνει 10 λεπτά συμμετοχής. Άλλωστε αυτό ακριβώς έκανε πριν από την έλευση του Μάικ Τζέιμς και μάλιστα το έκανε... πολύ καλά. Ο ίδιος δεν χρειάζεται να δείξει ότι είναι παίκτης που μπορεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στον Παναθηναϊκό όταν ο ρόλος του είναι πρωταγωνιστικός και κάτι που... υπενθύμισε και στον 5ο τελικό της Basket League.

Από εκεί και πέρα υπάρχει στάση αναμονής όσον αφορά την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου! Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και γι' αυτόν τον λόγο δεν έχουν γίνει άλλες κινήσεις. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να γνωρίζει τον αριθμό των Ελλήνων που θα έχει στην διάθεσή του ώστε να μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Εάν και εφόσον ο Παπαπέτρου απαντήσει αρνητικά στον Ολυμπιακό, τότε είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί δυναμικά προκειμένου να τον αποκτήσει.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι «πράσινοι» κοιτάζουν και για ένα «τεσσάρι» ο οποίος πολύ... δύσκολα θα είναι ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, με τον Πασκουάλ να έχει... ανοικτά τα μάτια στο summer league και να παρακολουθεί διακριτικά και την περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ, ενώ από την Ευρώπη υπάρχει πάντα στα υπ΄ όψιν ο Σάσα Βεζένκοφ.

Βέβαια τα πάντα εξαρτώνται από τον αριθμό των Ελλήνων και το «τι μέλλει γενέσθαι» με Παππά και Παπαπέτρου. Μόλις κλείσουν αυτά τα δύο θέματα, οι εξελίξεις θα είναι... ραγδαίες και σύντομες στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα