Τα δεδομένα για Μποχωρίδη

Τα δεδομένα για Μποχωρίδη

Τα δεδομένα για Μποχωρίδη

bet365

Μέσα στις επόμενες 48ώρες προβλέπεται να γίνει η πιο ουσιαστική συζήτηση μεταξύ του Άρη με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Η υπόθεση του 24χρονου γκαρντ έχει περάσει από πολλά κύματα σε σημείο πλέον να υπάρχει και ηθικό θέμα. Τούτο σχετίζεται με την οφειλή (σ. σ. 34.000 ευρώ) της ΚΑΕ Άρης απέναντί του και την επιθυμία του παίκτη για τη διευθέτησή της, πριν οι δύο πλευρές μπουν σε διαδικασία συζήτησης για την επόμενη χρονιά. Μετά την ανταλλαγή email όπου διαπιστώθηκε σημαντική διάσταση απόψεων, πλέον προβλέπεται να γίνει η πιο ουσιαστική συζήτηση κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα γίνει το αργότερο μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Καταρχήν, είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι στην πρώτη συζήτηση του παίκτη τόσο με τον Βαγγέλη Αγγέλου όσο και με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο πρώτος στάθηκε κυρίως στα αγωνιστικά οφέλη που θα έχει ο ίδιος ο Μποχωρίδης μέσα από το μπασκετικό πλάνο που έχει καταστρωθεί. Ο δε ιδιοκτήτης της ΚΑΕ προσεγγίζοντας το θέμα με εντονότερο το στοιχείο του ρομαντισμού, σημείωσε ότι θέλει ο 24χρονος να γίνει ο κύριος εκφραστής του αγωνιστικού μοντέλου της ομάδας.

Στο μεσοδιάστημα, προέκυψαν οι συζητήσεις του ατζέντη του αθλητή με τον Ολυμπιακό και η προοπτική υπογραφής πολυετούς συμβολαίου στους Πειραιώτες. Επί του παρόντος, το ζήτημα δεν δείχνει να προχωρά, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 24χρονος γκαρντ δεν είναι τόσο ζεστός στην αποδοχή πρότασης που έχει από ιταλική ομάδα.

Ο Άρης θέλει να συνεργαστεί με τον Μποχωρίδη και τα κριτήρια δεν είναι μόνο αγωνιστικά καθώς συνυπολογίζεται το παρελθόν του παίκτη και το ότι προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Για να γίνει σημαντικό βήμα και φυσικά για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις συνεργασίας, θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία σε ότι αφορά την οφειλή. Αυτό θα επιδιωχθεί σε πρώτη φάση στην επαφή που προβλέπεται να έχουν οι δύο πλευρές στις επόμενες 2-3 ημέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα