Πάντερ: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω, μόνο σεβασμός για την ΑΕΚ»! (pics & vids)

Πάντερ: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω, μόνο σεβασμός για την ΑΕΚ»! (pics & vids)

Πάντερ: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω, μόνο σεβασμός για την ΑΕΚ»! (pics & vids)

bet365

Ο Κέβιν Πάντερ γυρνά σελίδα στην καριέρα του και μέσω του gazzetta.gr ευχαριστεί την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της για όσα έζησε τη φετινή σεζόν.

Μετά από μια ονειρική χρονιά, ήρθε η ώρα για τον Κέβιν Πάντερ να αλλάξει σελίδα στο βιβλίο της πορείας του και να γράψει ένα νέο κεφάλαιο.

Η επόμενη σεζόν θα τον βρει κάτοικο Μπολόνια, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του από την Βίρτους κι έτσι για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το γεγονός ότι βρήκε σχεδόν γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

0 - 0 το σκορ; Πολλά τα κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μια άμεση συμφωνία με την ΑΕΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους δεν κατάφερε να προκύψει, αφού υπήρχε οικονομικό «χάσμα», τη στιγμή που οι μετοχές του ίδιου ανέβηκαν κατακόρυφα, μετά τις εμφανίσεις του με τα κιτρινόμαυρα.

Η... πικρία είναι αισθητή και στις δύο πλευρές, ωστόσο, η πραγματικότητα πια είναι αυτή: Η «Βασίλισσα» θα πορευθεί του χρόνου χωρίς τον δεινό σουτέρ που έψαχνε μετά... μανίας ο Ντράγκαν Σάκοτα επί δύο μήνες.

Μετά την ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας, ο Πάντερ έσπευσε να γράψει στο instagram πως κλήθηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Το παραδέχεται, άλλωστε, και στο gazzetta.gr, το οποίο επικοινώνησε μαζί του. «Είναι πάντα δύσκολο να είσαι σε αυτή την κατάσταση που ήμουν. Όλοι οι παίκτες το περνούν αυτό σε τέτοιες περιόδους. Έπρεπε να σκεφτώ ξανά και ξανά πολλά πράγματα», αναφέρει με μια μικρή δόση στεναχώριας.

Και λογικό είναι. Ο «Baby Killer», όπως τον είχαν... βαφτίσει οι «κιτρινόμαυροι», είχε δεθεί τρόπον τινά με την ΑΕΚ. Τα δύο τρόπαια που κατέκτησε (Κύπελλο και BCL) ήταν τα πρώτα στην επαγγελματική του καριέρα και αναμφίβολα θα του μείνουν αξέχαστα. «Το να παίρνεις δύο τίτλους μέσα στη σεζόν είναι σαφώς το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί και κάτι πολύ όμορφο! Έστω κι αν ήρθα αργά...», υποστηρίζει.

Παρά την επιθυμία και των οπαδών να τον δουν πάλι με την κιτρινόμαυρη φανέλα την επόμενη χρονιά, όλοι καταλαβαίνουν πως όλα είναι... business. Κι αυτό φαίνεται από τα μηνύματα λατρείας που έχει δεχθεί με την αποχώρησή του, με τους κακοπροαίρετουςνα έχουν... εξαφανιστεί. «Η ΑΕΚ με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες και πάντα θα τους σέβομαι γι' αυτό! Με υποστήριξαν όλη τη σεζόν. Και το... μίσος δεν έκανε ποτέ καλό στην υγεία κανενός! (γέλια)».

Όσο για το που... κόλλησε η υπόθεση με την «Βασίλισσα», ο Πάντερ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και αρκέστηκε να πει στους ανθρώπους και τους οπαδούς της ΑΕΚ μια λέξη, η οποία μπορεί να είναι «κλισέ», αλλά είναι αληθινή: «Ευχαριστώ!».

Αυτό που τον νοιάζει πλέον είναι ένα πράγμα: «Αυτό που έχω μόνο στο μυαλό μου είναι το ότι θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό! Είναι κάτι το οποίο αγαπώ πολύ! Είναι η ζωή μου».

Καλή επιτυχία Κέβιν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα