Τζέιμς: «Δίνουν στον Νικ 2.1 εκατομμύρια και όχι 1.6 σε εμένα; Δεν βγάζει νόημα»! (pics)

Τζέιμς: «Δίνουν στον Νικ 2.1 εκατομμύρια και όχι 1.6 σε εμένα; Δεν βγάζει νόημα»! (pics)

Τζέιμς: «Δίνουν στον Νικ 2.1 εκατομμύρια και όχι 1.6 σε εμένα; Δεν βγάζει νόημα»! (pics)

bet365

Ο Μάικ Τζέιμς άνοιξε διάλογο με οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Twitter, εξηγώντας με νόημα πως μερικές φορές οι οικογένειες χωρίζουν!

Ο Αμερικανός γκαρντ κυκλοφορεί στην αγορά των free agents και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν τον έχει προσεγγίσει για νέα συμβόλαιο, αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Αρμάνι και τη Μακάμπι ενώ σήμερα (4/7) ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Τζέιμς άνοιξε διάλογο με φίλους του Παναθηναϊκού στο Twitter όπου επανήλθε αναφορικά με το μέλλον του έπειτα από ερώτηση που του τέθηκε με θέμα τους «πράσινους».

«Μάικ, κάτι τελευταίο... Πρέπει να ξέρεις ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σε αγαπούν περισσότερο από όλους τους άλλους. Θέλω να πιστεύω ότι με μια καλή προσφορά, η προτεραιότητά σου είναι να μείνεις στον Παναθηναϊκό, σωστά;» ήταν η ερώτηση που του τέθηκε, με τον ίδιο να εξηγεί πως: «Μερικές φορές οι οικογένειες χωρίζουν... Από τη στιγμή, λοιπόν, που φαίνεται ότι με αντικατέστησαν, τότε νομίζω ότι δεν θα επιστρέψω».

Στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι το οικονομικό κομμάτι... «Σου εύχομαι τα καλύτερα όμως πρέπει να ξέρεις ότι το χρήμα δεν είναι το παν! Ξέρεις πόσο σε αγαπάμε όμως ο ΠΑΟ δεν μπορεί να προσφέρει 1.6. Επομένως πρέπει να διαλέξεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα» ανέφερε ένα άλλο σχόλιο. «Μπορούν να δώσουν στον Νικ 2.1 και όχι 1.6 σε μένα; Δεν βγάζει νόημα» ήταν η απάντηση του Τζέιμς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα