«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Γκος»

«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Γκος»

Αντωνία Σπανού
«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Γκος»
Με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος συμφώνησε ο Ολυμπιακός για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ και σύμφωνα με δημοσίευμα του «sportando» έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως το gazzetta.gr σας ενημέρωσε χθες (3/7), οι συζητήσεις του Αμερικανού γκαρντ με τον Ολυμπιακό ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και ο παίκτης βρισκόταν μια ανάσα από την συμφωνία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο 24χρονος υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια, παρά το ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις και η Μπασκόνια.

Ο νεαρός γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε με την Παρτιζάν και πήρε το βάπτισμα του πυρρός στην Ευρώπη μέτρησε 16.9 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 6.8 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα, 19.6 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της Σερβίας και 17 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ στο Eurocup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα