Ο ΠΑΟΚ υποχρεωτικά πάει στο Plan B

Ο ΠΑΟΚ υποχρεωτικά πάει στο Plan B

Ο ΠΑΟΚ υποχρεωτικά πάει στο Plan B

bet365

Ο ΠΑΟΚ δείχνει αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει το αγωνιστικό πλάνο του για την επόμενη χρονιά λόγω των αλλαγών που υπήρξαν ή προβλέπεται να υπάρξουν στην περιφέρεια.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το αρχικό πλάνο του Δικεφάλου ουσιαστικά προέβλεπε αλλαγές στη φροντ λάιν με την ταυτόχρονη διατήρηση όλων των παικτών στην περιφέρεια. Δηλαδή, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολόγιζε στην παραμονή των Δημήτρη Κατσίβελη, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς κι έδειχνε αποφασισμένος να προχωρήσει σε τομές στη γραμμή των ψηλών με την απόκτηση πιο αθλητικών Αμερικανών. Ωστόσο, η εξέλιξη των πραγμάτων τον αναγκάζει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά του.

Η αποχώρηση του Δημήτρη Κατσίβελη και η συμφωνία του με τον Προμηθέα Πατρών οδήγησαν υποχρεωτικά στην απόφαση απόκτησης Αμερικανού γκαρντ. Το gazzetta.gr σημείωσε τις σκέψεις του ΠΑΟΚ για τον Κίφερ Σάικς ο οποίον την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α2 Τουρκίας με 28.7 πόντους ανά αγώνα. Ο 25χρονος Αμερικανός είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να αναγκαστεί να βρει αντικαταστάτη και του Φιλ Γκος. Το gazzetta.gr αποκάλυψε την πρόταση των Washington Wizards στον Αμερικανό για ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο τους. Ο Γκος θα πάρει μια γεύση στο summer league του Las Vegas και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ευκαιρίας που προσφέρουν στον 35χρονο οι Wizards, συνυπολογίζουν και το συμβόλαιο που του προσφέρουν, εκτιμούν όμως ότι στο μυαλό του δεν έχει σβήσει η ιδέα του αθλητή κι έτσι πιστεύουν ότι αυτή η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί θετικά.

Πάμε στην περίπτωση του Λάκι Τζόουνς. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη δεν είναι πολλές. Ο Αμερικανός έχει στα χέρια του την πρόταση του Άρη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, κυρίως όμως υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων εκτός Ελλάδας και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει την καριέρα του σε ελληνική ομάδα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα