Σλαφτσάκης: «Όνειρο ο Άρης, "βαρόμετρο" ο Αγγέλου»

Σλαφτσάκης: «Όνειρο ο Άρης, "βαρόμετρο" ο Αγγέλου»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Όνειρο ο Άρης, "βαρόμετρο" ο Αγγέλου»

bet365

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και μίλησε για την επιρροή του Βαγγέλη Αγγέλου, ώστε να έρθει στον Άρη.

Ο 24χρονος φόργουορντ δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη».

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ανταπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν».

Όσο για την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου των «κίτρινων» υποστήριξε: «Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση μου. Θα έλεγα πως ήταν "βαρόμετρο" στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο Άρης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα