Αρχή με Σπανούλη, συνέχεια με τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου

Αρχή με Σπανούλη, συνέχεια με τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου

Gazzetta team
Αρχή με Σπανούλη, συνέχεια με τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου
Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει πιάσει ήδη δουλειά μετά από τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο Ισραήλ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι συναντήσεις της διοίκησης με τους ελεύθερους Έλληνες παίκτες.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής είχε τηλεφωνική επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώθηκαν. Ο νέος κόουτς των «ερυθρόλευκων» έχει εκφράσει την επιθυμία του προκειμένου να συνεχίσουν άπαντες, αναλύοντας τις σκέψεις του για τον ρόλο τους και τον τρόπο που θα τους αξιοποιήσει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα αρχίσουν οι συζητήσεις της διοίκησης με τους Σπανούλη, Παπαπέτρου και Παπανικολάου σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους. Οι συγκεκριμένες συναντήσεις θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό από τη στιγμή που προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει τον ελληνικό «κορμό» του.

Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα (2/7) αναμένεται να γίνει η συνάντηση των αδελφών Αγγελόπουλων με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την Τρίτη (3/7) θα ακολουθήσουν αυτές με τους Παπανικολάου, Παπαπέτρου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα