Λεσόρ για Ολυμπιακό: «Υπάρχουν φήμες, θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα»

Λεσόρ για Ολυμπιακό: «Υπάρχουν φήμες, θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα»

Gazzetta team
Λεσόρ για Ολυμπιακό: «Υπάρχουν φήμες, θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα»
Ο Ματίας Λεσόρ κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να βγάλει τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα για αυτά του Ολυμπιακού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ματίας Λεσόρ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στον Ερυθρό Αστέρα κι έκανε το ντεμπούτο του στην EuroLeague, έχοντας 8.5 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ σε 30 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τους Σέρβους.

Η περίπτωσή του ήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και ο 23άχρονος σέντερ μίλησε στο Basket-infos.com για το μέλλον του, τους «ερυθρόλευκους» και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα από τη στιγμή που οι Σέρβοι δεν θα παίξουν στην επόμενη EuroLeague.

«Υπάρχουν φήμες όμως δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για συμβόλαια. Δεν έχω ιδέα που θα παίζω του χρόνου. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω ακόμα ποιες είναι οι επιλογές μου. Ο εκπρόσωπός μου είναι σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα και άλλες ομάδες. Περιμένω να με καλέσει και να με ενημερώσει για τις προσφορές που έχει στα χέρια του. Όταν έλθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου».

Πρόσθεσε, επίσης, πως «η επιθυμία μου είναι να βρεθώ στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Ίσως αυτό να μην είναι στην EuroLeague. Το ενδεχόμενο επίσης να βρεθώ σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ δεν εγγυάται ότι θα παίζω περισσότερο. Θέλω να βρίσκομαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που θα με βοηθήσει να προοδεύσω και να βελτιωθώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα