Ο Λάκι Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και οι συναντήσεις στο Λας Βέγκας

Ο Λάκι Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και οι συναντήσεις στο Λας Βέγκας

bet365

ΠΑΟΚ και Άρης έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις στον Λάκι Τζόουνς και μένει να φανεί αν ο Αμερικανός θα πάρει την απόφασή του πριν τις συναντήσεις στο Λας Βέγκας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ΠΑΟΚ και Άρης διεκδικούν τον ίδιον παίκτη. Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Επί της περίπτωσης του Λάκι Τζόουνς, οι δύο «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι διασταυρώνουν τα ξίφη τους καθώς αμφότεροι έχουν καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό, ενώ έχουν προγραμματίσει να τον συναντήσουν και στο Λας Βέγκας. Εκεί θα βρεθούν (για λογαριασμό του ΠΑΟΚ) οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Νίκος Σταυρόπουλος, ενώ ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, θα είναι στο τεχνικό επιτελείο των Milwaukee Bucks στο summer league.

Πάμε στις προτάσεις. Αυτή του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει αύξηση αποδοχών σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε την περσινή σεζόν και στον Δικέφαλο νιώθουν ότι η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο δε Άρης του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Βαγγέλης Αγγέλου ποντάρει στην πολύ καλή σχέση που έχει με τον αθλητή δεδομένου του ότι ο Τζόουνς ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα επί ημερών του Αγγέλου στον Προμηθέα Πατρών.

Και μένει να φανεί αν ο Τζόουνς θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του πριν τις συναντήσεις που θα έχει με τους ανθρώπους των δύο ομάδων στο Λας Βέγκας. Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός θα βρίσκεται εκεί καθώς έχει προγραμματίσει να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα