Σκουρτόπουλος: «Ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους, τιμή μου που επιστρέφω»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους, τιμή μου που επιστρέφω»

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανιωνίου έκανε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, τονίζοντας πως η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου

«Aποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή ότι επιστρέφω στον πάγκο του Πανιωνίου. Δεν χρειάζεται να τονίσω την ιστορική βαρύτητα της φανέλας του Πανιωνίου που είναι καταγεγραμμένη στο ελληνικό μπάσκετ και καταδεικνύει την ευθύνη που έχει κάθε προπονητής και παίκτης που υπηρετούν, διαχρονικά, τον συγκεκριμένο σύλλογο και ιδιαίτερα την ομάδα μπάσκετ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, μας περιμένει μια δύσκολη προσπάθεια, λόγω της μεταφοράς της έδρας του Πανιωνίου, εκτός της Νέας Σμύρνης, αλλά δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τους στόχους μας που είναι η απόδοση καλού και θεαματικού μπάσκετ και θα συνδυάζεται με τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Πανιώνιος επιβάλλεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός αγωνιστικά και ενωμένος, εντός και εκτός του παρκέ για να καλύψει την θεωρητική απώλεια δύναμης της έδρας, γιατί εφόσον η ομάδα αποκτήσει βάσεις και σταθερές πειστικών εμφανίσεων και στην εξέδρα της νέας έδρας, ο κόσμος του Πανιωνίου δίνει το παρόν, τίποτα δεν θα εμποδίσει την ομάδα να έχει την ιστορική δυναμική της.

Όλοι μαζί για τον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος πάνω απ’ όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα