Μπλατ: «Πρόκληση η ευκαιρία, με όλη μου την καρδιά και την ψυχή»

Μπλατ: «Πρόκληση η ευκαιρία, με όλη μου την καρδιά και την ψυχή»

Αντωνία Σπανού
Μπλατ: «Πρόκληση η ευκαιρία, με όλη μου την καρδιά και την ψυχή»
Ως πρόκληση σχολίασε ο Ντέιβιντ Μπλατ την νέα αρχή που θα κάνει στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε περήφανος και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να εξελιχθούν και να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.

Ο Ισραηλινός προπονητής, αφού σχολίασε την τιμή που νοιώθει, υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή, ενώ έθεσε και ως στόχο να εξελιχθεί και να μεγαλώσει ακόμα παραπάνω η ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να ανήκω στην ομάδα και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ευκαιρία που μου δίνεται να γίνω μέρος της μεγάλης παράδοσης των επιτυχιών, αλλά και της ιστορίας που έχουν γράψει πολύ μεγάλοι αθλητές και προπονητές, είναι τεράστια.

Βρίσκω αυτή την πρόκληση και ευκαιρία που έχω, να με γεμίζει από περηφάνια, αλλά και να μου δίνει ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να κάνω το καλύτερο δυνατό με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή, τόσο για την ομάδα όσο και τους υπέροχους φιλάθλους της. Αυτά είναι στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν αυτό τον Οργανισμό.

Η ομάδα πρέπει να εξελιχθεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, και μαζί με όλους τους ανθρώπους του προγράμματος είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.

Ανυπομονώ πολύ γι αυτό!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα