Παντρεύτηκε ο Πρίντεζης: Το εντυπωσιακό photostory του γάμου! (pics & vids)

Παντρεύτηκε ο Πρίντεζης: Το εντυπωσιακό photostory του γάμου! (pics & vids)

Παντρεύτηκε ο Πρίντεζης: Το εντυπωσιακό photostory του γάμου! (pics & vids)
Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Αθήνα, ο Γιώργος Πρίντεζης και η αγαπημένη του Στέλλα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους.

Το χορό του Ησαΐα χόρεψε ο Γιώργος Πρίντεζης!

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού παντρεύτηκε την σύντροφό του Στέλλα, ένα χρόνο μετά την επική πρόταση γάμου που της είχε κάνει στη γενέτειρά του, Σύρο.

Η νύφη απαστράπτουσα, έστησε τον γαμπρό, όπως επιτάσσει το έθιμο, και το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από το πρόσωπο και των δύο.

Ο καιρός (φυσούσε πολύ) δεν ήταν ικανός να χαλάσει το κέφι κανενός και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί κι εκλεκτοί.

Μεταξύ αυτών, στο Island Athens Riviera, όπου έγινε και το μυστήριο, ήταν οι: Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιάννης Αθηναίου, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Στράτος Περπέρογλου, Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βαγγέλης Αγγέλου, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γιώργος Μπόγρης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Μετά το γάμο, ακολούθησε και η βάφτιση της κόρης του ζεύγους, η οποία πήρε το όνομα Ζοζεφίνα, από τον πατέρα του 33χρονου φόργουορντ, Ιωσήφ, που «έφυγε» από την ζωή πριν από δύο χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα