Λεκαβίτσιους: «Νομίζω πως θα με κρατήσουν στον Παναθηναϊκό»

Λεκαβίτσιους: «Νομίζω πως θα με κρατήσουν στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Λεκαβίτσιους: «Νομίζω πως θα με κρατήσουν στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα συνεχίσει στους «πράσινους».

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει option για +1 χρόνο. Νομίζω πως θα με κρατήσουν για δεύτερη χρονιά. Πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερος και όλα θα είναι διαφορετικά. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά. Περιμένω την 1η Ιουλίου. Καταλαβαίνω πως όλα έχουν να κάνουν με την απόφαση του Παναθηναϊκού. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ενημερώσει, οπότε περιμένω» εξήγησε ο Λιθουανός γκαρντ μιλώντας στο basketnews.lt.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό των playoffs: «Ξέρεις, το θέμα είναι πως δεν υπήρχαν συζητήσεις γι' αυτά στην ομάδα, μεταξύ των παικτών. Κανείς δεν μιλούσε γι' αυτά. Δεν αντιδράσαμε σε αυτό, προετοιμαζόμασταν για τον επόμενο αγώνα. Δεν έδωσα προσοχή σε όλα αυτά. Σε γενικές γραμμές, συνάντησα τον Γιαννακόπουλο μόνο δύο φορές. Δεν νομίζω πως ισχύουν οι φήμες ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω όλων. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα