Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού ο Μπουρούσης (pics)

Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού ο Μπουρούσης (pics)

Gazzetta team
Στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού ο Μπουρούσης (pics)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε έκπληξη στα παιδιά της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και μοιράστηκε τα μυστικά του μπάσκετ μαζί τους. Ποια η συμβουλή που τους έδωσε.

Αναλυτικά:

«Με μια όμορφη έκπληξη για τους νεαρούς αθλητές ξεκίνησε σήμερα η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! Ο Γιάννης Μπουρούσης επισκέφθηκε το camp της Ακαδημίας και διασκέδασε μαζί με τα παιδιά.

Ο διεθνής σέντερ ήταν ευδιάθετος και ζήτησε από έναν νεαρό αθλητή να κάνει ένα σουτ το οποίο ήταν εύστοχο, με τους υπόλοιπους αθλητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Με αυτή την αφορμή, ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στα παιδιά ότι είναι πολύ σημαντικό να χειροκροτούν τους συμπαίκτες τους και όταν αυτοί ευστοχούν αλλά κυριώς όταν αστοχούν. Ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού Superfoods, συνέχισε, εξηγώντας στα παιδιά ότι πρέπει να δίνουν αυτοπεποίθηση στο συμπαίκτη τους, να τον χειροκροτούν ακόμα και στις δύσκολες στιγμές και να επιδεικνύουν πάντοτε ομαδικότητα.

Στη συνέχεια τα παιδιά έκαναν ερωτήσεις στον Γιάννη Μπουρούση και φωτογραφήθηκαν με αυτόν.

Αύριο συνέχιζεται η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy με περισσότερο μπάσκετ, προπόνηση και εκπλήξεις για τα παιδιά!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα