Ανακοίνωσε Γιαννόπουλο και η ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή της «Ένωσης» για τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το τρίτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αποχώρησε από το Ρέθυμνο έπειτα από τρία χρόνια, με τους Κρητικούς να ενημερώνουν για τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Εν συνεχεία η «Ένωση» ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με τον Γιαννόπουλο.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ Β.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι προχώρησε σε (καταρχήν) συμφωνία με τον Χάρη Γιαννόπουλο (28 χρ., 2μ.00). Ο διεθνής φόργουορντ το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ, προκειμένου για τις διαδικασίες της υπογραφής, ενώ πρόκειται να υποβληθεί στις προβλεπόμενες εξετάσεις».

Charis Giannopoulos - "The Greek Datome" • Rethymno • 2017 ᴴᴰ