Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τον Γιαννόπουλο στην ΑΕΚ!

Το Ρέθυμνο ανακοίνωσε τον Γιαννόπουλο στην ΑΕΚ!

bet365

Το Ρέθυμνο ευχαρίστησε τον Χάρη Γιαννόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα και ανακοίνωσε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ!

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν οριστικοποιήθηκε!

Μετά από τρία χρόνια στο Ρέθυμνο, ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί παρελθόν, αφού οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν το μικρό buy out στο συμβόλαιό του και τον έκαναν δικό τους.

Την ανακοίνωση έκαναν οι Κρητικοί, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον αρχηγό τους για την προσφορά του στην ομάδα και τον... έστειλαν στην «Βασίλισσα».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η ανακοίνωση:

«Έναν φίλο, ηγέτη και πιστό "στρατιώτη" αποχαιρετάει σήμερα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να κλείνει προσωρινά τον κύκλο του στην ομάδα μας.

Ο "Ρεθυμνιώτης" καλαθοσφαιριστής θα κάνει το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα, "μετακομίζοντας" στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (Basketball Champions League) και Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΚ, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και να κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις.

Η ομάδα μας αποτέλεσε για μία ακόμη φορά το "σκαλοπάτι" και όχι το εμπόδιο για τον δρόμο προς την κορυφή και την αναγνώριση, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να "εξαργυρώνει" τις εκπληκτικές εμφανίσεις του την τριετία που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (2015-2018). Αναμφίβολα αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στην Basket League, ενώ μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή του στην Εθνική Ελλάδας.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολύτιμη προσφορά του αυτά τα 3 χρόνια συνεργασίας, με την πόρτα της ομάδας μας να παραμένει ανοικτή για το μέλλον. Δε λέμε «αντίο»… αλλά "εις το επανιδείν"!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα