Από 100€ τα διαρκείας της ΑΕΚ! (pic)

Από 100€ τα διαρκείας της ΑΕΚ! (pic)

Από 100€ τα διαρκείας της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν όπου υπάρχουν σημαντικές μειώσεις που φτάνουν και το 50%.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης

«Τα Εισιτήρια Διαρκείας Αγάπης της ΑΕΚ της περιόδου 2018-2019 κυκλοφορούν την ερχόμενη Δευτέρα (25/06).

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει τις τιμές, που είναι ακόμη πιο προσιτές για όλα τα «βαλάντια», και χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, μέχρι και 50% σε κάποιες περιπτώσεις.

Η ΑΕΚ Β.C. «εξαργυρώνει» τα τρόπαια, που κατέκτησε στη μαγική αγωνιστική περίοδο, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με την αφοσίωσή της σε όλους όσοι αποτελούν τη μεγάλη της δύναμη, κι αυτοί είναι οι οπαδοί της. Εκείνοι που έδωσαν διαπιστευτήρια στο πιο επιτυχημένο Φάιναλ Φορ της Ιστορίας, και για το οποίο όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε.

Μόνο, που η αγάπη προς τη «Βασίλισσα» πρέπει να είναι από τον κόσμο της σταθερή και διαρκής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παιδικά Εισιτήρια

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Για τους / τις ανήλικους/ανήλικες με ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2001 έως και 2007 θα ισχύσει η παραπάνω αναγραφόμενη έκπτωση 50% σε όλα τα διαζώματα πλην των Courtside, Baseline και VIP.

Το παιδικό εισιτήριο θα μπορεί να αγοράζεται μόνο από κηδεμόνα, με την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίου από τον/την ίδιο/ίδια και με την προσκόμιση ενημερωμένου πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού.

Η χρήση του παιδικού εισιτηρίου είναι αυστηρά προσωπική για τον/την δικαιούχο του και η ταυτοποίησή του/της δικαιούχου κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο είναι επιβεβλημένη.

ΑΜΕΑ

Εισιτήρια για ΑΜΕΑ, σε συγκεκριμένη ζώνη στο γήπεδο (115), σε τιμή 50 ευρώ. Το εισιτήριο για ΑΜΕΑ θα μπορεί να αγοράζεται από τον ίδιο, με την προσκόμιση έγκυρου πιστοποιητικού.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (Γραφείο 2220, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & buy.tickethour.com

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 17:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ - επιβεβαίωση με λογιστήριο

Με κάρτες

  • Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 3 άτοκες δόσεις. Για τις κατηγορίες Courtside, Baseline & VIP οι δικαιούχοι μπορούν να καταβάλουν έως 5 άτοκες δόσεις).
  • Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)
  • Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)
  • Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 - ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

Με μετρητά

Για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Με επιπλέον χρέωση courier 3€ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα